Condicions laborals

Sobre les nòmines de novembre

Davant les consultes sobre els nous impagaments de les nòmines o els ingresos de pocs euros que hi ha hagut STEPV ha fet les gestions pertinents en la Conselleria d’Educació. Algunes persones no han cobrat la nòmina (i ja van tres mesos sense cobrar), altres han entrat a treballar en octubre i no han cobrat encara, altres només han cobrat uns quants euros (sembla que corresponents a l’augment del 0,2 corresponent a aquest mes però no han cobrat la resta de la nòmina. També hi ha persones que encara no han cobrat l’1 i el 2 de novembre.

dijous 29 novembre 2018 20:05 h

Tanmateix, des de la Conselleria s’estava demanant informació a les direccions territorials d’Alacant, València i Castelló, que són les qui gestionen les nòmines per obtindre més informació.

STEPV torna a exigir que se subsanen aquests problemes de forma immediata

Demà, el Sindicat tornarà a personar-se en la Conselleria per obtindre més informació de la situació i poder traslladar-la.
També tornarem a elaborar un formulari per conéixer i traslladar a la Conselleria les persones afectades per aquests nous impagaments perquè ho solucionen el més prompte possible.
STEPV considera inacceptable que encara hi haja gent que no ha cobrat la nòmina des de setembre, per poques persones que siguen. O que les adjudicades en octubre tampoc hagen cobrat. O que es cobre un augment però no la resta de la nòmina. O que s’incomplisca el compromís que tot el món adjudicat en juliol cobraria en novembre els dies 1 i 2 de setembre. No es pot permetre que es jugue amb el sustent de les persones que compleixen dia a dia amb el seu treball. Per això, STEPV torna a exigir que se subsanen aquests problemes de forma immediata, dotant les direccions territorials del personal necessari per tindre actualitzades les nòmines en temps i forma i habilitant un procediment extraordinari perquè qui no ha cobrat aquest mes cobre de forma immediata sense esperar a finals de desembre, en plena campanya nadalenca.

Etiquetat com a

impagaments

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR