Calendari escolar

STEPV presenta una denúncia a Inspecció de Treball pels impagaments de les nòmines

El Sindicat s’ha posat en contacte amb la Conselleria d’Hisenda perquè solucionen el problema i ha intentat contactar amb Educació, però no ha obtingut resposta encara

STEPV ha presentat la denúncia a inspecció de treball aquest matí

dilluns 03 desembre 2018 15:59 h

Arran de les denúncies que han estat arribant al Sindicat pels impagaments de les nòmines aquests darrers dies, STEPV ha interposat una denúncia a Inspecció de Treball i ha convocat una nova concentració aquesta vesprada davant el Palau de la Generalitat a València perquè se solucione el problema immediatament.

STEPV està cansat de denunciar aquesta situació any rere any

Segons ha pogut saber el Sindicat hi ha persones que porten tres mesos sense cobrar i la situació està arribant a un punt límit perquè han de pagar les factures i les hipoteques corresponents. Per això, STEPV s’ha posat en contacte amb la Conselleria d’Hisenda perquè habilite un procediment extraordinari de pagament immeditat de les nòmines pendents i ha intentat posar-se en contacte amb el Secretari Autonòmic d’Educació sense èxit.
Les casuístiques detectades pel Sindicat a partir d’una enquesta realitzada aquest cap de setmana al personal afectat, amb unes 300 respostes de moment, són les següents:
- Persones que des de setembre no han cobrat i ja van 3 mesos, suposadament per falta de documentació..
- Persones que han cobrat només un mes, en lloc dels dos que haurien d’haver cobrat. .
- Persones que només han rebut l’increment del 2’5% de la nòmina però no han cobrat la nòmina (això va des de cèntims fins a uns pocs euros).
- Persones que s’han incorporat en octubre i tampoc han cobrat.
- Persones que encara no han cobrat l’1 i 2 de setembre, tal i com estava acordat.
Aquesta situació ha motivat que un grup de persones s’haja concentrat i tancat en la Direcció Territorial de València, divendres passat i aquest mateix matí, fartes perquè passen els mesos i no han cobrat. STEPV ha acudit a aquests tancaments i ha fet les gestions oportunes per intentar que algun responsable de l’administració els donara una resposta i una solució al problema dels impagaments.
STEPV denuncia novament aquesta lamentable situació i no descarta convocar mobilitzacions pròximament si no se soluciona de forma immediata per a continuar la pressió.
Si el problema és la manca de personal en les direccions territorials STEPV ja està cansat de denunciar aquesta situació, que no s’acaba de solucionar mai.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR