Documents

Reclamacions sobre els impagaments de la nòmina

En les recents concentracions sobre els impagaments de les nòmines STEPV es va comprometre a informar sobre la possibilitat de presentar denúncies a inspecció de treball individuals i sobre la possibilitat de demanar danys patrimonials. També es va tractar la possibilitat de demanar interessos de demora però la compensació per aquesta via pràcticament és nul·la.

dimarts 11 desembre 2018 20:04 h

Per tant, STEPV recomana aquestes dues vies:

  1. Aquelles persones que s’hagen vist afectades per l’impagament de les nòmines i per la falta de cotització, han de presentar un dels dos documents que s’enllacem més avall, segons el cas (si l’adjudicació va ser en juliol o a partir de setembre)  a inspecció de treball amb la fotocòpia del document d’identitat (es pot fer presencialment o per correu certificat). Les adreces d’Inspecció de Treball són les següents:
    Inspecció de Treball de València C/ Uruguay, 13 46007 València
    Inspecció Provincial de Treball de Castelló 
Avda del DR. Clarà 40
 12002 Castelló
    Inspecció Provincial de Treball Alacant 
C/ Pintor Lorenzo Casanova 6 
03003 Alacant
  2. A més, aquelles persones que com a conseqüència de l’impagament hagen patit un perjudici econòmic (sol·licitud de crèdits a bancs, abonament d’interessos per retard en el pagament d’algun rebut, reclamacions per descobert en el compte, etc.) que es puga acreditar de manera fefaent, deuen:
    • Presentar la denúncia a inspecció de treball.
    • Demanar cita amb els serveis jurídics del Sindicat per a valorar la viabilitat o no de sol·licitar una responsabilitat patrimonial.

Les seus del Sindicat on podeu acudir i els telèfons de contacte són els següents:

Alacant
Glorieta Poeta Vte. Mogica, 5 - 12. 
Telèfon: 96 598 51 65

Castelló
Marqués de Valverde, 8. 
Telèfon: 964 26 90 94

València
Juan de Mena, 18-baix. 
Telèfon: 96 391 91 47

I recordeu que si el dia 21 de desembre no cobreu la nòmina poseu-vos en contacte amb el Sindicat urgentment al mail .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR