Dignitat del professorat

STEPV, al servei del personal docent

Des que les adjudicacions del professorat han passat a ser telemàtiques, STEPV posa al servei del personal docent no universitari (mestres i professors de secundària), les instal·lacions amb suport tècnic i personal de l’ESFMB per participar en el procés d’adjuducació.

Acte d'adjudicació telemàtica a la seu de l'Escola Melchor Botella.

divendres 06 juliol 2012 09:39 h

Enguany el cos de mestres demana del 2 al 6 de juliol i el cos de secundària, del 9 al 13 de juliol. El dia 2 hi havia una concentració de tots els interins/es a la direcció Territorial i, en solidaritat amb tots els companys/es que l’Administració ha cessat a data de 30 de juny, STEPV va decidir deixar sense efecte l’acte d’adjudicació d’aquest dia.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR