Condicions laborals

Novetats sobre sexennis, adjudicacions, extra i deutes en la Direcció Territorial de València

Us informem de les novetats sobre sexennis, adjudicacions interins, 44 dies extres, jubilats i altres deutes (tribunals oposicions, comissions de baremació concurs, etc.).

dimarts 03 març 2015 16:36 h

Aquest matí ha tingut lloc una reunió de la permanent de la Junta de Personal Docent no universitari de València amb la Direcció Territorial per traslladar-li algunes qüestions, que ara resumim.

Aquesta informació és vàlida exclusivament per al professorat dependent de la Direcció Territorial de València

Retards sexennis

Els retards en els abonaments dels sexennis es resoldran de la manera següent: en la nòmina de març, si la intervenció ho autoritza, s’abonaran els retards des del mes d’octubre fins a gener. Els mesos d’agost i setembre s’abonaran en maig, previsiblement.

Reconeixement temps treballat com a interí/na a efecte dels sexennis

Hi ha problemes de cara al reconeixement del segon o successius sexennis per aquelles persones que tenen temps treballat com a interí/na, ja que el programa que utilitza l’administració no detecta aquests casos concrets. N’expliquem un exemple il·lustratiu: una persona que ha treballat 8 anys com a interí/na i aprova les oposicions sol·licita el seu primer sexenni quan és funcionari/a de carrera (9 anys de treball en aquest exemple); per al còmput del segon sexenni, no ha d’esperar 6 anys des del reconeixement del primer, ja que té 8 anys de serveis anteriors, sinó que se li ha de reconéixer el segon quan tinga 12 anys de serveis. El programa, però, contempla el següent sexenni als 6 anys del reconeixement de l’anterior. Les persones afectades han de fer una reclamació perquè la Direcció Territorial els reconega el següent sexenni en la data correcta i d’acord amb l’article 3.4 del Decret de sexennis.

Adjudicacions interins

Les adjudicacions se continuaran realitzant amb normalitat durant el període de falles, tot i que en les localitats que tinguen tres dies de festa, la incorporació del professorat adjudicat divendres 13 de març no es produirà fins el dilluns 23 de març.

Deutes tribunals oposicions, comissions baremació concurs, etc.

La conselleria d’Educació ja ha gestionat tots aquests pagaments, ara queda pendent que Hisenda ho autoritze i ho abone.No se sap quan.

44 dies paga extra persones jubilades, hereus i en excedència

Es preveu que s’abonaran a les persones que ho han reclamat en estiu.
STEPV ha traslladat la seua queixa a la Direcció Territorial per la quantitat de tràmits i burocràcia que cal fer per resoldre qüestions que haurien de resoldre’s d’ofici.

Nota

Aquesta informació és vàlida exclusivament per al professorat dependent de la Direcció Territorial de València. La resta de professorat ha de consultar la situació en la seua direcció territorial. Poseu-vos en contacte amb el sindicat en els vostres territoris per a qualsevol dubte.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR