Dignitat del professorat

Continuen els impagaments dels sexennis

STEPV traslladarà una queixa al síndic de greuges. També pels impagaments de la nòmina al professorat interí

diumenge 30 novembre 2014 10:32 h

Ja són quatre mesos que una part del professorat a qui li corresponia cobrar un nou sexenni encara no l’ha cobrat. Els problemes interns en els direccions territorials han ocasionat aquesta situació.

STEPV posarà en marxa una campanya entre el professorat afectat per recollir casos individuals i fer-los arribar al Síndic

Una part important del professorat interí ha estat tres mesos sense cobrar, tot i que sembla que, per fi, s’ha normalitzat aquesta situació. Però una part del professorat que havia d’haver cobrat el nou sexenni des d’agost encara no ho ha fet. En aquest cas, els problemes interns de la Conselleria, especialment en el compte formació de cada docent, que recull les activitats de formació requerides per al cobrament dels sexennis, han fet que les direccions territorials estiguen gravant a mà les nòmines d’aquest professorat per a incorporar el complement del sexenni. I novament, això ha generat retards en molts docents, que encara no l’han cobrat.
STEPV, juntament amb AFID i la CPI, van realitzar concentracions en octubre per l’impagament de la nòmina al professorat interí, i han preparat una queixa al Síndic de Greuges que recull la situació del professorat interí i del funcionariat de carrera que no ha cobrat els sexennis.
Abans de presentar la queixa, es durà a terme una campanya entre el professorat afectat per recollir casos individuals i afegir-los a la queixa. Aquesta campanya consistirà en emplenar un formulari especificant la situació de cada docent. Amb aquesta acció es pretén que el Síndic de Greuges inste a l’administració a dotar dels recursos necessaris les direccions territorials i evitar que cap docent es quede sense la seua nòmina durant els primers mesos del curs, cosa que és, desgraciadament, massa habitual.

Etiquetat com a

sexennis impagaments

Comentaris

Pasqual Bernat Marti

30 novembre 2014 / 18:57 h

Estimats/des companys/es,
Us comento el meu cas amb el maleït tema sexennis.
Sóc Pasqual Bernat Martí, amb DNI 18908658J, destinat a l’IES Francesc Tàrrega de Vila-real i afiliat a aquest sindicat des de temps immemorials.
Amb data 31/12/2012 vaig concloure el meu últim sexenni, però com ja sabeu la cosa va quedar en l’aire i l’hauria d’haver cobrat a partir de l’agost d’aquest any.
Doncs bé, aquest és el moment que encara no he vist un cèntim d’aquest sexenni. Contactant amb els SS TT de Castelló me digueren que estigués tranquil que era una errada general i que el proper mes ho cobraria. En arribar octubre, i veure que seguíem sense cobrar, un grup de companys anàrem novament a Castelló i ara ens asseguraven que arribarien al centre els reconeixements dels sexennis. Efectivament varen arribar a uns quants pocs companys, però ni de lluny a tots. I, finalment, he vist que a la nòmina de novembre encara no me l’han pagat.
En resum la situació és la següent:
Cinquè sexenni: del 31/12/2006 fins el 31/12/2014.
Activitats de formació realitzades 150 crèdits (com consta al meu Registre De Formació Permanent Del Professorat), donat que totes eren de Conselleria). Són aquestes:
1. Gestió de Biblioteca III (del 13/01/2009 fins 16/04/2010). 30 crèdits.
2. Funcionament i manteniment de la pissarra digital interactiva (del 02/11/2010 fins 05/11/2010. 10 crèdits.
3. Formació per a delegats de prevenció i membres dels comitès de seguretat i salut. (del 09/03/2011 fins 15/04/2011). 50 crèdits.
4. Foment de l’enriquiment curricular i atenció de l’alumnat d’altes capacitats. (del 26/09/2011 fins 29/06/2012). 60 crèdits.
Per cert, aquest últim quan se va ficar en marxa l’assumpte del Registre De Formació Permanent Del Professorat, no m’apareixia i després d’una reclamació de la Direcció del centre va aparèixer amb data de registre 30/07/2014.

Espero la vostra resposta.
Atentament,
Pasqual Bernat
Vila-real 30 de novembre del 2014


Inmaculada Baltasar Rovira

30 novembre 2014 / 22:23 h

Jo estic en eixe cas, tinc reconegut el sexeni desde el 1 de juliol de 2014 i encara no l’he cobrat!!!!


Amadeu Sanz

01 desembre 2014 / 10:35 h

Bon dia,  Bernat i Immaculada.
El vostre cas és, lamentablement, molt generalitzat i, per això, el Sindicat ha preparat la queixa a què s’hi al·ludeix, i vos demana que hi participeu omplint una enquesta amb les vostres dades i les particularitats del vostre cas que afegirem com a annex a la queixa al Síndic.
Gràcies per la vostra col·laboració.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR