Retallades

Publicat l’acord que prorroga la recuperació dels 44 dies de la paga extra de 2012 a 2015

STEPV-Intersindical Valenciana manté la campanya de recursos per garantir-ne el cobrament

dimarts 16 setembre 2014 16:35 h

El DOCV d’avui ha publicat l’acord signat amb l’administració pels sindicats de la Mesa General de la Funció Pública el passat 9 de juny, que STEPV-Intersindical Valenciana no va signar en considerar que s’ajornava el dret al cobrament d’aquesta quantitat i, novament, la bancada sindical regalaven un baló d’oxigen al govern valencià.

STEPV recorda al professorat que va presentar la reclamació abans de l’estiu que cal que ens envie la nòmina de desembre de 2012

STEPV, per contra, va optar per mantindre la via judicial, que ha motivat la signatura de l’acord, ja que s’han guanyat les sentències que reclamaven aquestes quantitats meritades abans de la publicació del Reial Decret Llei 20/2012, de 13 de juliol i el Decret Llei 6/2012, de 28 de setembre, del Consell que eliminaven la paga extra de desembre de 2012.
De fet, les persones que van presentar recurs en aquell moment, ja han cobrat en juliol aquestes quantitats. Per això STEPV va instar al personal docent a presentar reclamacions, perquè la via judicial garanteix en aquest cas el cobrament d’aquests 44 dies.
En aquests moments fiar-se de l’administració i del compliment de l’acord no garanteix el cobrament. També va dir la Conselleria d’Educació que anava a abonar en agost els nous sexennis reconeguts durant la vigència del decret Vela i, possiblement, no siga fins octubre que s’abonen, just un any després de la signatura de l’acord que prorrogava el decret Vela fins a juliol.
STEPV recorda al professorat que va presentar la reclamació abans de l’estiu que cal que ens envie la nòmina de desembre de 2012 al mail .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) per tal de continuar el procés.

En aquest enllaç teniu més informació: Sobre les reclamacions dels 44 dies de la paga extra de 2012

Etiquetat com a


Comentaris

Juan De Dios Valero Serra

17 setembre 2014 / 09:58 h

Bon dia!
No he rebut confirmació dels mails que vaig enviar per a la reclamació de la paga extra ni el de la nòmina que també vos vaig enviar. Imagine que la recepció va ser correcta i s’està tramitant.
Moltes gràcies!

Salutacions


Amadeu Sanz

18 setembre 2014 / 22:26 h

Hola, Juan de Dios,  els serveis jurídics vos avisaran telefònicament a totes les persones per tal de donar poders als nostres advocats i advocades.
Salut.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR