Condicions laborals

Nou pla de contingència, sense negociar amb els comités

La Conselleria d’Educació ha publicat el nou pla de contingència amb les noves mesures que s’implementaran en els centres educatius.

STEPV

dijous 03 setembre 2020 12:47 h

Malauradament no s’han convocat els comitès de seguretat i salut laboral per a informar i negociar el nou pla. STEPV lamenta que no s’hagen tingut en compte les delegades i delegats de prevenció dels comitès de seguretat i salut laboral i exigeix a la Conselleria els convoque urgentment per a tractar el pla de contingència i escoltar i atendre les propostes sindicals.

Clica ací per consultar el nou pla de contingència


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR