Meses de negociació

Nou document amb més places d’estabilització

La Conselleria d’Educació ha enviat a última hora de la vesprada un nou document amb noves places, acompanyat del text següent i atenent la petició de STEPV que s’afegira també una columna amb les places a concurs de mèrits

dilluns 09 maig 2022 23:46 h

Seguint indica indicacions de la Directora General de Personal us remetem la següent informació:

En el grup de treball es va plantejar la demanda d’ampliar tot el possible l’oferta de places disponibles. Després de revisar per segona vegada els màxims de llocs disponibles per a cada cos i especialitat, s’han incorporat 646 llocs més, repartits com apareixen en el document adjunt. A més s’han incorporat les columnes de previsió de places per a concurs oposició i de previsió de places per a concurs de mèrits, que serveixen de referència per al càlcul dels números dels annexos I i II del projecte de decret de l’oferta pública d’ocupació per a l’estabilització.

Les especialitats del cos de Professors Tècnics de Formació professional s’han comptabilitzat a efectes de determinació dels números dels annexos I i II d’aquest projecte, d’acord amb la Llei orgànica 3/2022, de 31 de març, d’ordenació i integració de la Formació Professional, és a dir, les corresponents a la disposició addicional cinquena, punt 1, en el cos de Professors d’Ensenyament Secundari, i les recollides en l’addicional cinquena, punt 2, s’han comptabilitzat per al cos de Professors Especialistes en Sectors Singulars de Formació Professional.

Consulta ací el nou document


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR