Condicions laborals

La pressió sindical dóna fruits i Hisenda abona la nòmina i l’extra

Estava anunciat que el cobrament seria el 30 de desembre, però la pressió sindical aconsegueix l’avançament

dilluns 23 desembre 2019 13:56 h

STEPV ha estat insistint en les darreres meses sectorials d’educació i amb gestions durant tot el passat divendres 20 de desembre amb la Conselleria d’Educació perquè s’avancés la nòmina i l’extra de desembre, prevista per al dia 30.

A STEPV li consta que la Conselleria d’Educació va estar fent gestions en la Conselleria d’Hisenda

Al Sindicat li consta que la Conselleria d’Educació va estar fent gestions en la Conselleria d’Hisenda perquè aquest avançament fóra possible, cosa que finalment ha estat així i avui s’ha començat a abonar tant la nòmina com l’extra. Segons l’administració, depenia de si la Generalitat Valenciana comptava amb la liquiditat necessària per a fer possible aquest avançament, ni que fóra de l’extra de desembre.
La pressió sindical ha servit per fer possible aquest avançament i tornar a la situació de normalitat quant a l’abonament retributiu del mes de desembre.

 

Etiquetat com a

nòmina desembre nòmina

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR