retallades

Accions conjuntes contra la retallada en la nòmina de desembre

STEPV

dilluns 11 febrer 2013 07:14 h

STEPV es va reunir el passat dia 8 de febrer amb la resta de sindicats d’ensenyament concertat per analitzar i estudiar amb l’ajuda dels nostres Serveis Jurídics les possibilitats legals per reclamar els diners que ens han descomptat en la nòmina de desembre de 2012.  Aquesta retallada com bé sabeu s’aplicà en el Complement Retributiu Autonòmic dels treballadors/es en pago delegat de la concertada.

Amb aquesta primera presa de contacte es barallaren diferents accions jurídiques, la viabilitat d’aquestes hauran de ser estudiades a fons pels Serveis Jurídics dels sindicats fins que ens tornem a reunir per tractar d’aunar conjuntament una solució a aquest problema.

Us tindrem informats de les novetats que vagen sortint al respecte.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR