Professorat interí

STEPV presenta la denúncia a Inspecció de Treball contra l’alta en nòmina el 3 de setembre

La mesura també afecta al funcionariat en pràctiques i no només al professorat interí

Membres de STEPV, en la presentació de la denúncia davant Inspecció de Treball

divendres 14 setembre 2018 20:49 h

El funcionariat en pràctiques està rebent la comunicació d’alta en nòmina i a la Seguretat Social des del 3 de setembre, com el professorat interí, en lloc de l’1 de setembre. STEPV ha demanat explicacions a la Conselleria d’Educació i la resposta ha estat que la mateixa normativa que s’aplica al professorat interí s’aplica també al funcionariat en pràctiques quant a l’alta en nòmina.

Aquest fet és extensible, segons la Conselleria d’Educació, a tot el funcionariat en tots els àmbits (sanitat, funció pública, etc.). Educació està treballlant perquè se solucione el problema i es done d’alta al professorat interí i al funcionariat en pràctiques des del dia 1, però aquesta decisió l’ha de prendre el govern de la Generalitat Valenciana, ja que s’està aplicant una normativa del govern anterior que no s’ha modificat.

En la Mesa Sectorial d’ahir, STEPV va demanar que se solucionara el problema i la Conselleria d’Educació va respondre que estan parlant amb la Conselleria d’Hisenda per a solucionar el problema i donar d’alta a tot el personal a partir de l’1 de setembre i que ens convocaran als sindicats la setmana que ve per a donar la resposta.

Però mentre aquesta solució arriba i tenint en compte que la solució l’ha d’acordar el Consell, si ho fa, aquesta no tindrà lloc abans del 21 de setembre, moment en què finalitza el termini per a demanar la cotització a la seguretat social, en cas que interesse d’acord amb la situació personal de cadascú, el Sindicat ha decidit interposar una denúncia en la Inspecció de Treball perquè considera il•legal aquesta mesura, tant per al funcionariat interí com per al de pràctiques.

STEPV espera que el Consell solucione el més prompte possible aquesta situació i done d’alta a tot el personal a data d’1 de setembre.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR