Meses de negociació

La Conselleria pretén negociar currículum i plantilles de secundària d’esquenes al professorat

Convoca Mesa Tècnica dimarts 17 de març, en plenes vacances de falles i amb el professorat de Castelló acabat d’arribar de la Magdalena

divendres 13 març 2015 15:31 h

Aquest matí, a les 13:55h, la Conselleria d’Educació ha enviat als sindicats la convocatòria d’una mesa tècnica per a dimarts 17 de març per a negociar el currículum de secundària i Batxillerat i les noves plantilles d’ESO, Batxillerat i FP. I a les 14:17h ha enviat la documentació de les dues normatives.

STEPV presentarà dilluns que ve un escrit per a reclamar la nova Mesa Sectorial com a requisit previ a qualsevol negociació

D’aquesta manera la Conselleria pretén que una negociació tan important com aquesta passe desapercebuda per a una part molt important del professorat. A València seran plenes festes de Falles i a Castelló demà acaben les de la Magdalena.
L’administració està dificultant que una part molt important del professorat, més del 60%, puga discutir en els centres educatius els esborranys i fer aportacions al sindicat, com és tradicional en la forma de treballar de STEPV.
A més, la nova Mesa Sectorial encara no s’ha constituït, tres mesos i mig després dels resultats electorals, tot i que els certificats de la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació ja es tenen des de fa temps i malgrat la insistència de STEPV en les meses de negociació perquè es constituïsca. Aquesta situació és inèdita i demostra el poc interés que té l’administració de constituir la nova mesa, per evitar la majoria absoluta de STEPV en la bancada sindical.
Per tot això, STEPV presentarà dilluns que ve un escrit per a reclamar la constitució de la nova Mesa Sectorial com a requisit previ a qualsevol convocatòria de negociació.
La Conselleria hauria d’ajornar la negociació d’aquests temes a tindre constituïda la nova Mesa Sectorial i amb temps suficient perquè el professorat consulte en condicions els esborrany puga participar també en la negociació fent-nos arribar les seues propostes.


Comentaris

Anna Mª Vaello Sebastia

15 març 2015 / 18:02 h

I podem llegir els esborranys?


Alicia Marti Climent

16 març 2015 / 11:27 h

Sí, Anna. Els tens a la web principal, a l’apartat de Meses de negociació. De tota manera, ací et deixe l’enllaç: http://stepv.intersindical.org/espai/participa_a_les_negociacions


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR