Inici de curs

La Conselleria ofereix 21.867 places en les adjudicacions d’inici de curs

S’han incrementat en 3.823 places respecte el curs passat. D’aquestes, 2.889 (13%) són amb requisit d’anglés, 1.024 itinerants (4,6%) i 793 temps parcials (3,6%)

divendres 04 agost 2023 19:54 h

La Conselleria ha publicat una llista provisional de vacants, la segona després que es detectaren errades en el llistat d’ahir, traslladades pel Sindicat a l’administració, per a l’adjudicació d’inici de curs de professorat reingressat, provisional, en pràctiques i interí per al curs 2023/24. En total s’han oferit 21.867 places, 7.349 en el cos de mestres i 14.518 en secundària i resta de cossos (sectors singulars d’FP, ensenyaments artístics i EOI).

El Sindicat critica el retard en la publicació de les adjudicacions i les errades que s’han hagut d’anar corregint

Aquestes adjudicacions han tingut lloc després de les adjudicacions del professorat desplaçat i suprimit i de les comissions de serveis, que van tindre lloc fa uns dies. L’adjudicació de la resta de professorat està prevista el dilluns 7 d’agost, un retard considerable respecte a altres cursos.
La Conselleria ha oferit 3.823 places més que el curs passat. En el cos de mestres s’han oferit 1.462 places més que el curs passat, mentre que en secundària i resta de cossos, 2.361 places més. Aquest increment es deu, fonamentalment a les noves plantilles signades recentment pel Sindicat amb el govern del Botànic abans del canvi de govern.
Entre el cos de mestres i el cos de secundària, s’ofereixen 2.889 places catalogades en anglés (13%), 1.024 itinerants (4,6%) i 793 temps parcials (3,6%). STEPV s’hi ha oposat reiteradament a la catalogació de les places amb el B2 d’anglés perquè considera que la millor manera d’aplicar el plurilingüisme és reforçant l’especialitat d’anglés i reduint les ràtios d’alumnat perquè adquirisquen millor aquesta llengua estrangera.
Per intercomarcals, s’han oferit les places següents:
- Alacant: 10.817 places
- Castelló: 3.393 places
- València: 7.657 places
El Sindicat critica el retard en la publicació de les adjudicacions i les errades que s’han hagut d’anar corregint en la publicació dels diferents llistats, com ha passat aquest dijous 3 d’agost amb les vacants oferides. Així i tot, algunes errades s’han mantingut en l’adjudicació definitiva, amb la qual cosa tenen difícil solució. Totes les adjudicacions de juliol (desplaçaments i supressions, comissions de serveis i adjudicació d’inici de curs) han patit un retard per part de la Conselleria que no tenen cap justificació, fet que hauria de fer repensar a l’administració els terminis de les adjudicacions.
STEPV ha mantingut obertes les seus fins el 3 d’agost i ha celebrat dues assemblees informatives aquesta setmana i atendrà les possibles reclamacions que puguen haver després de l’adjudicació que previsiblement serà dilluns 7 d’agost.

 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR