Universitats públiques

Èxit d’assistència en la concentració per l’estabilitat del PAS de la UV

Ahir, dijous STEPV va convocar una concentració a la porta de Rectorat de més de 100 persones del PAS de la Universitat de València. En acabar l’acte, membres del col·lectiu afectat lliuraren en Registre 754 signatures de companyes i companys de la nostra Universitat, per reivindicar la negociació de mesures per l’estabilitat del PAS interí i temporal. Ara com ara continuen arribant signatures.

Un moment de la concentració d'ahir

STEPV

divendres 12 abril 2019 11:58 h

El col·lectiu afectat de PAS interí agraeix molt la solidaritat de les companyes i companys, mostrada a través de les signatures i en l’assistència a la concentració.
El dimarts, 9 d’abril, sol·licitàrem a la Rectora una entrevista amb una delegació de persones afectades per la resolució de la Universitat davant el canvi del barem en les oposicions, que acabarà afectant a tot el PAS.
Des de l’STEPV, com a representants de les treballadores i treballadors d’aquesta Universitat, continuarem defensant els drets de la plantilla, i més en tractar-se d’un dret bàsic com l’estabilitat en el treball.

La concentració reivindicava la negociació de mesures per l’estabilitat del PAS interí i temporal
Etiquetat com a

universitats estabilitat

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR