Eleccions sindicals

Es constitueix la nova Junta de Personal Docent de València

La Presidència i la Secretaria l’assumeixen Lluís Miquel Segrelles i Mireia Garcia, respectivament, ambdós de STEPV

Delegats i delegades de la nova junta de personal sorgida de les eleccions sindicals

dimarts 31 gener 2023 19:09 h

El 30 de gener de 2023 s’ha constituït la nova Junta de Personal Docent No Universitari de València, òrgan de representació del professorat de València, per als propers 4 anys.

Cal destacar que a València va participar el 67% de professorat en l’elecció d’aquest òrgan

Aquesta Junta està formada per 75 docents de diferents comarques de València que representen als sindicats que han sigut votats en les darreres eleccions de l’1 de desembre amb el següent nombre de persones delegades: STEPV 39, ANPE 17, CCOO 8 i CSIF 7 i UGT 4 (75 en total).

En aquest primer Ple de la Junta de Personal Docent han estat triades la presidència, assumida per Lluís Miquel Segrelles i la secretaria, assumida per Mireia Garcia, ambdós de STEPV.

Cal destacar que a València va participar el 67% de professorat en l’elecció d’aquest òrgan conformat per representants dels diferents sindicats. Això legitima la tasca sindical que es realitza i que es continuarà realitzant en defensa de les condicions laborals del professorat i en la millora de l’escola pública de qualitat. Un objectiu d’aquesta legislatura és fer més visible encara les accions d’aquest òrgan de representació del professorat i sumar esforços per aconseguir les millores escaients per a l’escola pública.

En aquest primer Ple s’han aprovat 14 resolucions presentades pels diferents sindicats, per a millorar les condicions laborals del professorat, la millora de l’atenció al nostre alumnat i de l’atenció als sindicats per part de la Direcció Territorial de València, entre d’altres.

Etiquetat com a

junta de personal

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR