Professorat interí

Enquesta sobre l’impagament de les nòmines

Us demanem que empleneu aquesta enquesta si heu estat adjudicats/des en juliol, setembre i fins al 15 d’octubre i no heu cobrat la nòmina. Conselleria argumenta que no han cobrat la nòmina els que han presentat malament la documentació o està incompleta, els que no l’han presentada o els que l’han presentat quan s’ha acabat el termini de gravació de nòmines.

STEPV

dijous 01 novembre 2018 10:53 h

Si penseu que no esteu en cap d’aquestes situacions, empleneu l’enquesta però tingueu en compte també el següent:

Substitucions determinades i indeterminades: el pagament es fa a mes vençut. És a dir, si et van adjudicar en setembre, el pagament es realitza en octubre, si és en octubre el pagament és a novembre, etc.

Vacants: El termini de gravació de les nòmines en cada Direcció Territorial es realitza durant les setmanes centrals de cada mes, amb la qual cosa, les vacants adjudicades a partir de la tercera setmana del mes se solen pagar el mes següent.

AVÍS: Les dades que ens faciliteu les traslladarem a Conselleria perquè verifiquen el problema i el solucionen el més prompte possible.

Emplena ací l’enquesta:

Enquesta sobre els impagaments de la nòmina

Etiquetat com a

impagaments

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR