Mobilitzacions

Els sindicats llancen una enquesta sobre la vaga en educació

dimarts 03 abril 2012 19:23 h

Fa dos cursos que patim retallades en ensenyament: unitats, compensatòria i programes d’atenció a la diversitat, 2.400 docents interins, partides pressupostàries, etc.

En gener de 2012 ha vingut el Decret-llei de retallades salarials amb importants disminucions del salari del professorat i acomiadaments de tot el professorat interí a 30 de juny. La Conselleria d’Educació no té prou i ha anunciat més retallades per al curs que ve: plantilles d’Infantil i Primària i increments de l’horari del professorat de secundària, FP, EOI i Ensenyaments Artístics, amb la qual cosa més de 3.000 docents interins més es poden quedar sense feina el curs que ve. Les baixes del professorat no s’estan cobrint al 100% i la Conselleria està llançant missatges per desprestigiar el professorat davant l’opinió pública quan afirma que el 27% dels docents són absentistes. A més, la Conselleria vol modificar el calendari i la jornada laboral del professorat per a fer-nos treballar més encara, amb el sou rebaixat i amb menys docents. Els sindicats d’educació (STEPV, FECCOOPV, CSI·F, ANPE i FETE-UGT PV) veiem la necessitat de donar una resposta contundent a totes aquestes retallades i agressions a les nostres condicions laborals i plantegem la proposta de convocar una vaga en el sector d’educació, proposta sorgida en moltes de les assemblees convocades pels sindicats aquests darreres mesos. Les assemblees també han demanat als sindicats que realitzem un sondeig al professorat per a conéixer el suport que tindria la vaga i, en cas afirmatiu, quin model de vaga caldria convocar. Per això aquesta enquesta que recull les diferents propostes de les assemblees i que US DEMANEM QUE CONTESTEU MASSIVAMENT, DESPRÉS DE CONVOCAR ASSEMBLEES DE PROFESSORAT O CLAUSTRES EN ELS CENTRES PER TRACTAR AQUEST TEMA I QUE UN/A RESPONSABLE PER CENTRE S’ENCARREGUE D’EMPLENAR-LA EL TERMINI PER A CONTESTAR ÉS EL 23 D’ABRIL DE 2012. Moltes gràcies.

Respon a l’enquesta.
L’enquesta no és individual. Convoqueu un claustre o assemblea de professorat per contestar-la. Gràcies.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR