Mobilitzacions

El Cremona es tanca en Conselleria

El Secretari Autonòmic s’ha reunit amb una delegació dels pares i mares concentrats

Representants de STEPV també s'han tancat amb el Cremona en Conselleriaq

dimecres 04 juny 2014 16:32 h

La Plataforma Tots Som Cremona va anunciar en la roda de premsa del passat 2 de juny que mantindria les accions de protesta i que aquestes accions serien “prompte i significatives”, en resposta a la decisió de la Consellera d’Educació, María José Català, de suprimir definitivament la unitat de tres anys en el centre.

Després de parlar amb el Secretari Autonòmic, s’ha decidit mantindre el tancament

És per això que la Plataforma ha decidit tancar-se en l’interior de la Conselleria d’Educació per tal de fer sentir la seua veu directament als responsables d’aquesta decisió. Un grup de pares i mares ens hem tancat a partir de les 13h en el hall de la Conselleria.
Fruit d’aquesta pressió s’ha aconseguit que una delegació de la Plataforma es reunisca amb el Secretari Autonòmic d’Educació, Rafael Carbonell. En eixir de la reunió, els representants del Cremona han informat que la Conselleria no pensa cedir a les peticions del centre.
En resposta a aquesta manca de voluntat d’arribar a una solució, les persones concentrades hem decidit mantindre la tancada en la Conselleria. A les 15h els serveis de seguretat de la Conselleria ens han comunicat que no avisarien a la Policia perquè procedisca al desallotjament sinó que les persones que isquen de l’edifici no podran tornar a entrar. Tambè ens han prohibit comprar menjar ni anar al lavabo.
Aquesta és una nova forma d’assetjament de la Conselleria, que prefereix continuar fent patint els pares i mares del Cremona, sense poder comprar menjar o anar al lavabo, abans de permetre una foto de la policia desallotjant les persones concentrades.
La Plataforma Tots Som Cremona denuncia la manca de voluntat de Conselleria d’arribar a una solució amb els pares i mares del centre, que han avalat amb dades i raons i que tenen el suport del Consell Escolar Municipal d’Alaquàs perquè s’habilite la unitat que reclamem i permetre que els nostres fills de 3 anys puguen compartir l’escola amb els seus germans i germanes.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR