Eleccions sindicals

Constitució de la nova Junta de Personal Docent no Universitari de València

El 18 de febrer de 2019 s’ha constituït la nova Junta de Personal Docent No Universitari de València, òrgan de representació del professorat, per als propers 4 anys.

Un moment del primer ple de la nova Junta de Personal Docent de València

dimecres 20 febrer 2019 14:27 h

Aquesta Junta està formada per 75 docents de diferents comarques de València que representen als sindicats que han sigut votats en les darreres eleccions del 4 de desembre amb el següent nombre de persones delegades aconseguides: STEPV 41, ANPE 14, CCOO 13 i CSI-F 7.

Cal destacar que a València va participar el 73% de professorat en l’elecció d’aquest òrgan

En aquest primer Ple de la JPD han estat triades, la presidència, assumida per Nuria López i la secretaria, assumida per Paqui Muñoz.
Cal destacar que a València va participar el 73% de professorat en l’elecció d’aquest òrgan conformat per representants dels diferents sindicats. Això legitima la tasca sindical que es realitza i que es continuarà realitzant en defensa de les condicions laborals del professorat i en la millora de l’escola pública de qualitat. Un objectiu d’aquesta legislatura és fer més visible encara les accions d’aquest òrgan de representació del professorat i aunar esforços per aconseguir les millores escaients per a aquest col•lectiu.
En aquest primer Ple s’ha aprovat per unanimitat una resolució per a instar a la Conselleria d’Educació a la substitució efectiva, als centres educatius on treballen, de les hores de dedicació dels membres de la mateixa Junta de Personal Docent i del Comité de Salut Laboral. Els sindicats formants de la esmentada Junta demanen que aquesta petició siga executada amb prestesa per tal que les persones delegades puguen exercir els drets sindicals de representativitat de la resta del professorat de les comarques de València.

Etiquetat com a

junta de personal

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR