Educació tanca l’aixeta

La situació de l’escola concertada és encara més greu als 15 centres d’educació especial del País Valencià.

STEPV

dijous 10 novembre 2011 13:42 h

En aquests centres, l’impagament del capítol d’altres despeses implica que, a més de les evidents dificultats en el pagament del sou del PAS i el manteniment en general, podrien no cobrar els professors d’Audició i Llenguatge, fisioterapeutes i educadors, que tampoc no gaudeixen de pagament delegat.

Es complica el cobrament del personal que depén del capítol altres despeses


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR