Formació de persones adultes

Conselleria anuncia la nova llei d’FPA sense haver-la negociat

STEPV ha demanat i continuarà demanant que no s’aborde la negociació d’aquesta llei en una mesa tècnica i sectorial i en ple mes de juliol.

dissabte 23 juny 2012 20:08 h

Us adjuntem la nota de premsa que ahir va fer pública la Conselleria d’Educació sobre els continguts de la nova llei d’FPA després de ser aprovada en la reunió del Consell. De moment no tenim cap document ni cap esborrany.

STEPV continua demanant que no s’aborde la negociació d’aquesta llei en una mesa tècnica i sectorial i en ple peírode estival, com pretén la Conselleria.
Aprofitem per recordar-vos la convocatòria de la Mesa dels Agents Socials per la Formació de Persones Adultes el proper dia 28 de juny, DIJOUS, a les 10’30 del matí, al Centre de FPA “Bosch i Morata” de Xàtiva, C/ Sant Agustí, 5,  amb la següent PROPOSTA D’ORDRE DEL DIA:

  1. Convocatòria de la Conselleria d’Educació: nova Llei d’Educació d’Adults.
  2. Torn obert de paraula.


Us hi esperem!


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR