Mobilitzacions

Concentració a Madrid contra les retallades

STEPV

dilluns 16 abril 2012 20:25 h

Aquest matí, un nodrit grup de representants dels STES - Intersindical, CCOO, ANPE, UGT i CSIF, ens hem concentrat davant la porta del Ministeri d’Educació mentre el ministre Wert es reunia amb els consellers i les conselleres d’educació de les diferents comunitats, a fi de presentar el seu pla de retallades en l’educació pública. La concentració s’ha fet per fer patent el rebuig a les retallades.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR