Professorat interí

Barem i característiques de les proves pràctiques i requisits de les oposicions d’art i disseny

Aquest matí ha tingut lloc una reunió del grup de treball sobre Oferta Pública d’Ocupació. La reunió s’ha centrat en les oposicions d’art i disseny i ha comptat amb la presència del director de l’ISEA.

dijous 16 febrer 2017 18:13 h

STEPV ha reiterat que condiciona l’oferta pública d’ocupació a l’activació dels processos de consolidació que possibilita l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic. La Conselleria ha contestat que estan preparant un informe jurídic sobre el tema, però han tornat a reiterar que no és competència de la Mesa Sectorial d’Educació activar aquests processos de consolidació.

S’ha donat un termini d’una setmana per a fer al·legacions

Quant a les oposicions d’art i disseny, la Conselleria manté la proposta de convocar-les per al mes de juliol. En la reunió han repartit una proposta sobre els requisits que es demanaran (no demanaran el màster, ni el de secundària ni el d’ensenyaments artístics), el barem de mèrits i les característiques de les proves pràctiques.
S’ha donat un termini d’una setmana per a fer les al·legacions oportunes. Per tant, feu-nos arribar les vostres propostes a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

Aclariment: els requisits de l’Annex VII del document només afecta a les persones aspirants que no formen part de les borses de treball, en cas que no aproven les proves de l’oposició. Els requisits de titulació per a presentar-se a les oposicions, independentment de si ja formes part de les borses o no, són estar en possessió del títol de doctor, llicenciat, enginyer, arquitecte o títol de grau corresponent, o altres títols equivalents a efectes de docència. També es demanarà la capacitació en valencià (està pendent de veure com es concretarà en la convocatòria).
No s’exigirà el màster de secundària, ni cap màster d’ensenyaments artístics com a requisit per a presentar-se a les oposicions.

Descarrega’t ací el document sobre les oposicions d’art i disseny


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR