Retribucions

Actualització del complement retributiu valencià

STEPV

dimarts 02 febrer 2016 10:26 h

Tal i com vam informar-vos en el correu electrònic de divendres 29 de gener, la Direcció General de Personal i Centres ha resolt, amb data 4 de gener de 2016, l’actualització del Complement retributiu valencià en les nostres nòmines, seguint els criteris d’homologació retributiva amb els docents de l’ensenyament públic.

Per tant, des de l’1 de gener de 2016 la Direcció General de Personal i Centres ha aplicat l’actualització de l’1% que marquen els pressupostos generals de 2016 en concepte d’increment salarial, un complement que per homologació tenim reconegut els docents de la concertada en pagament delegat.

Us adjuntem la graella actualitzada del CRV segons categories. La podeu descarregar ací.

Hem de tenir en compte però que encara està vigent el RD 8/2010, pel qual se’ns aplica la retallada del 5% als nostres salaris.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR