Sistemes de protecció

Aclariment sobre la vacunació de les persones que han passat la COVID

En el nou qüestionari enviat ahir als centres es determina que les persones que han passat ja la COVID estableix que han de posposar la vacunació, quan en el qüestionari anterior es determinava que es podien vacunar

STEPV

dimecres 24 març 2021 11:48 h

Aquest canvi no respon a cap problema de salut que puga generar la vacunació de les persones que han passat la COVID, sinó a una qüestió d’estalvi de vacunes per a altres col·lectius perquè les persones que han passat la COVID ja disposen de certa immunitat.

Per tant, les persones que han passat la COVID poden vacunar-se sense problemes.
Aquest canvi de criteri ha generat molts dubtes i incerteses, novament, entre el professorat afectat. El qüestionari enviat no aclareix els motius d’aquest canvi sinó simplement es limita a recomanar que no es vacunen, sense especificar que si es vacunen no tindran cap problema de salut. STEPV demana que en pròximes comunicacions es facilite tota la informació i no es generen més incerteses de les que ja estem patint amb aquest procés de vacunació.

Etiquetat com a

vacunació

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR