Reforma educativa

STEPV continuarà demanant al govern valencià la no aplicació de la LOMQE

STEPV se suma a la campanya de Mareas por la Educación contra la LOMQE

STEPV

Dilluns 13 Juliol 2015 13:17 h

El Sindicat va proposar en la passada Mesa Sectorial del 8 de juliol que el govern valencià fera un front comú amb les comunitats autònomes no governades pel PP per tal de pressionar el govern espanyol i el Ministeri d’Educació i evitar el desenvolupament de la LOMQE el curs que ve.
També va proposar, mentrestant, revisar tota la normativa autonòmica de desplegament de la llei: instruccions d’inici de curs, ordres de plantilles, currículums…

Els centres educatius estan esperant del nou govern aquest compromís de no aplicar la llei l’1 de setembre

De tota aquesta normativa, en principi només es revisaran les instruccions d’inici de curs, ja que el decret de currículum té un tràmit més llarg que no arribarà a temps a setembre, quan comence el curs, segons la Conselleria d’Educació.
Així i tot, STEPV insistirà en pròximes reunions en la no aplicació de la LOMQE l’1 de setembre, ja que és una demanda de la comunitat educativa des del mateix moment en què es va conéixer el primer esborrany de la llei. En eixe sentit, STEPV se suma a la campanya de Mareas por la Educación, sorgida de la III Trobada de les Marees realitzada la setmana passada a Màlaga, en la qual també demanen als nous governs autonòmics a paralitzar immediatament l’aplicació de la LOMQE.
Els centres educatius estan esperant del nou govern aquest compromís de no aplicar la llei l’1 de setembre i de recuperar les retallades aplicades aquests darrers anys: plantilles, retards en les substitucions, càrrega lectiva, ràtios, etc.
STEPV continuarà, per tant, insistint en la necessitat que els centres educatius noten aquests canvis que reivindiquen, també quant a l’aplicació de la LOMQE i espera del nou govern que treballe en eixe sentit i force, juntament amb la resta dels nous governs autonòmics, la paralització de la llei de forma immediata.  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR