Meses de negociació

STEPV sol·licita l’estabilitat del professorat assignat als programes d’atenció a la diversitat

El Sindicat rebutja el model de contracte programa

dimecres 02 abril 2014 13:54 h

Aquest matí ha tingut lloc la Mesa Sectorial per a tractar la normativa de contracte programa per al curs que ve. STEPV ha tornat a manifestar el seu rebuig al model de contractació de professorat, via comissió de serveis, i ha demanat la consolidació d’aquestes places com a places de catàleg i, per tant, definitives, i no provisionals.

Conselleria està substituint plantilla estable per provisional a través del contracte programa

El motiu d’aquesta demanda és que el Sindicat considera que l’atenció a la diversitat és una situació estructural del sistema educatiu i no conjuntural, precisament el contrari del plantejament de Conselleria. D’aquesta manera caldria que els programes d’atenció a la diversitat foren estables en els centres educatius i no extraordinaris i, per tant, caldria augmentar la plantilla per atendre’ls. D’aquesta manera els centres disposarien de professorat definitiu per atendre aquestes necessitats i es garantiria l’estabilitat de les plantilles.
Recordem que el curs passat la Conselleria va eliminar 650 places definitives amb la modificació de les plantilles de primària i, tot seguit, va dotar amb 800 docents provisional les places del contracte programa.
D’altra banda, el Sindicat ha manifestat el seu malestar per la retirada de la negociació de la jornada continuada i ha reclamat la negociació del decret que ha de possibilitat l’elecció d’aquest model de jornada per part de la comunitat educativa dels centres.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR