Meses de negociació

STEPV exigeix la convocatòria de la Mesa Sectorial d’Educació

En tres setmanes no s’ha convocat la Mesa Sectorial i hi ha temes urgents per a tractar

divendres 16 juny 2017 11:20 h

La darrera Mesa Sectorial es va convocar el 25 de maig per a tractar els desdoblaments d’FP i el calendari escolar. Per tant, han passat tres setmanes sense convocar-la i hi ha nombrosos temes que caldria negociar per a posar en marxa el curs que ve.

El Sindicat considera necessari, a més, reduir de forma urgent la ingent càrrega burocràtica que han se suportar els centres

Fonamentalment, les instruccions d’inici de curs de totes les etapes educatives (que s’haurien d’haver negociat la setmana passada, segons estava previst), la modificació del decret de currículum de secundària i batxillerat, el Reglament Orgànic i Funcional (ROF) de totes les etapes educatives, el Decret d’Inclusió Educativa, etc.
A més, STEPV ha sol·licitat negociar molts altres temes que el Sindicat considera urgents i que afecten les condicions laborals del professorat: millora de les plantilles, recuperació del poder adquisitiu, eliminació dels descomptes salarials per malaltia, reducció de la jornada lectiva imposada pel RD 14/2012, la reducció de la càrrega burocràtica en els centres, la millora dels permisos, llicències i excedències, reduccions horàries per a majors de 55 anys, etc. STEPV ha llançat una campanya per a reclamar la negociació d’aquests temes el més prompte possible (campanya “Ja toca!”).
El Sindicat considera necessari, a més, reduir de forma urgent la ingent càrrega burocràtica que han se suportar els equips directius i el professorat a final de curs. Han estat moltes les queixes que han arribat dels equips directius i del professorat que han de gestionar a punt d’acabar el curs, nombroses feines burocràtiques (xarxa llibres, enquesta d’hàbits lectors, PAM, etc), mentre realitzen les activitats pròpies del fi de curs: avaluacions, memòries, preparació actes fi de curs, preparació del curs que ve, organització dels horaris, etc.
A més, s’està treballant enmig d’una onada de calor que complica més encara la realització de qualsevol tasca. En eixe sentit STEPV ha tornar a recordar el protocol de treball en aquests casos i ha recomanat algunes accions a dur a terme si les condicions de calor es fan inaguantables.


Comentaris

Rafael Sartorio Maulini

16 juny 2017 / 17:04 h

Molt bé!
I no us oblideu dels profes e Filo, que reclamem la Història de la Filosofia a 2n de batxillerat!


Carlos Marco Blasco

16 juny 2017 / 18:16 h

Felicitar a STEPV per la seua campanya “Ja toca” en tots els seus punts reivindicatius, i per la seua defensa dels interins. Ara pregunte una qüestió q em plantejen unes professores q per la seua edat ja es cansen: les reduccions horàries per a majors d 55 anys es farien cobrant el mateix o sols la meitat del sou. La pregunta és pertinent i no és demanar molt doncs molts treballadors amb sous superiors s’els va prejubilar amb tota la pensió. D’altra banda, avui llig en els diaris: <<El Banco de España da por perdidos 60.600 millones del rescate a la banca>>. Amb eixe diners q ha eixit dels nostres impostos dona per a les prejubilacions i totes les demés reivindicacions que fa STEPV en la seua campanya “JA TOCA”. He tret els comptes: pura matemàtica.


Alicia Marti Climent

17 juny 2017 / 20:57 h

Hola Carlos,
La reducció per a majors de 55 anys és d’hores lectives d’atenció directa a l’alumnat, no de tipus econòmic.
Salut!


Alicia Marti Climent

17 juny 2017 / 20:58 h

Hola Rafael,
No ho oblidem. Ho tenim ben present. El Sindicat dóna suport a les demandes i mobilitzacions del professorat de Filosofia, com es pot llegir en aquest notícia de fa uns dies:
http://stepv.intersindical.org/noticies/article/stepv_dona_suport_a_les_demandes_i_mobilitzacions_del_professorat_de_filoso
Salut!


Carlos Marco Blasco

23 juny 2017 / 19:31 h

http://economia.elpais.com/economia/2017/06/21/actualidad/1498055749_158348.html

ATENCIÓ INTERINS I STEPV:
Llegiu aquesta notícia publicada ahir en “El País”. ¿Se podria al PV encara exigir q paguen i consideren l’antiguitat dels interins d’eixos recents anys q varen enviar-los en estiu a l’atur? En aquesta sentencia d la notícia un jutjat ha fallat q sí.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR