Professorat interí

STEPV dona suport al tancament del PTFP a Astúries

El professorat interí tancat denuncia que no continuarà treballant el curs que ve pels canvis normatius, després danys de servei i professionalitat

Preparant el tancament d'aquest cap de setmana

diumenge 26 març 2023 19:09 h

El Professorat Tècnic de Formació Professional (PTFP) interí sense titulació universitària d’Astúries serà rebaremat en les borses de treball, ja que la normativa exigeix una titulació universitària per continuar treballant en 19 de les 29 especialitats que fins ara constituïa del cos de PTFP, ara a extingir, i que han passat al cos de secundària.

Des que es va conéixer aquest canvi normatiu STEPV està demanant una solució per part del Ministeri d’Educació

Aquest professorat porta dècades realitzant la seua tasca amb professionalitat i dedicació i va contribuir a construir l’actual Formació Professional. Ara ja no “serveixen” per a la docència perquè no tenen un títol universitari. La solució que el govern asturià els ha donat és rebaremar-los en les borses de treball i deixar-los triar al final, on no tindran opcions de continuar treballant.
Des que es va conéixer aquest canvi normatiu STEPV està demanant una solució per part del Ministeri d’Educació. Aquest col·lectiu, que porta molts anys de treball, està condemnat a l’exclusió social pels canvis normatius de la LOMLOE i la llei d’FP. La solució és que continuen treballant fins a la seua jubilació i també que puguen participar dels processos d’estabilització (d’on han sigut exclosos pel mateix motiu.
STEPV expressa el seu total suport al col·lectiu de Professorat Tècnic de Formació Professional que s’ha tancat aquest cap de setmana en un centre educatiu a Astúries per exigir una solució a la seua situació laboral.

Etiquetat com a

ptfp

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR