Condicions laborals

STEPV desconvoca les concentracions previstes el 29 d’octubre pels impagaments

El Sindicat continuarà vigilant que el professorat cobre les nòmines de setembre i octubre com ha garantit la Conselleria

dimarts 27 octubre 2015 12:51 h

Davant la informació que la Conselleria d’Educació abonarà les nòmines de setembre i octubre a tot el professorat que no va cobrar en setembre, tret dels 229 casos que no poden abonar encara per diverses qüestions alienes a l’administració, STEPV ha decidit desconvocar les concentracions previstes per al 29 d’octubre a Alacant, València i Castelló.

Aquestes concentracions es van convocar per a mantindre la pressió a l’administració i que fera efectiu el pagament d’aquests retards en la nòmina d’octubre. Davant el compromís de la Conselleria de fer efectiu el pagament, el Sindicat ha acordat aquesta desconvocatòria, tot i que continuarà vigilant en el compliment d’aquest compromís.
Recordem que més d’un miler de docents no van cobrar la nòmina de setembre, i molts d’aquests tampoc cobrarien en octubre. Però gràcies a la campanya de pressió de STEPV i CPI, finalment, la Conselleria farà efectiu aquests pagaments.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR