Condicions laborals

STEPV convoca concentracions dijous 29 d’octubre pels impagaments de les nòmines

A la Plaça Manises de València, a la Casa de les Bruixes d’Alacant, i a la direcció territorial d’educació de Castelló, a les 18h.

STEPV

dijous 22 octubre 2015 18:21 h

Davant la informació que molt de professorat que no ha cobrat la nòmina de setembre i tampoc cobraran la d’octubre, STEPV ha decidit convocar concentracions el pròxim dijous 29 d’octubre a Alacant, València i Castelló per mantindre la pressió a l’administració i que abone immediatament aquestes nòmines.

Recordem que tots els anys centenars de docents, majoritàriament interins, no cobren la nòmina de setembre per problemes de personal i gestió en les direccions territorials. Cada any, STEPV demana que se solucionen aquests problemes i que s’abonen les nòmines de forma immediata.
Aquesta petició s’ha tornat a demanar a la Conselleria d’Educació i demà es presentarà una nova queixa al Síndic de Greuges i a les Conselleries de Presidència i Hisenda perquè també actuen i solucionen els problemes.
Enguany, aquesta circumstància ha afectat a més de mil docents, molts dels quals han de desplaçar-se cada dia molts quilòmetres dels seus llocs de residència o han de llogar pisos en les localitats on han destinats a treballar, a més de fer front a hipoteques, manteniment de la família, etc.
Per al Sindicat aquesta situació és insostenible i l’administració hauria d’estar posant tots els recursos possibles per solucionar de forma immediata aquesta situació.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR