Polítiques educatives

STEPV convoca assemblees de professorat dilluns 31 d’agost

Dijous 27 d’agost es reuneix la Conferència Sectorial d’Educació (Ministeri i Conselleries de tot l’estat) i divendres 28 d’agost el Fòrum Educatiu (Conselleria d’Educació i organitzacions de la comunitat educativa) per a tractar l’inici de curs 2020/21.

STEPV

dimecres 26 agost 2020 12:11 h

STEPV convoca assemblees dilluns 31 d’agost per a informar de les novetats que puguen sorgir d’aquestes reunions i explicar les diferents propostes plantejades pel Sindicat i recollir-ne de noves que es puguen aportar en les assemblees. Aquest curs serà particularment complex i difícil per la situació provocada per la pandèmia i cal que l’administració garantisca la màxima seguretat en els centres educatius.
En breu informarem dels diferents enllaços per a participar en les assemblees i de l’horari de connexió.
Participa de les assemblees!

Etiquetat com a

inici de curs

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR