Meses de negociació

S’inicia la negociació que permetrà l’abonament dels sexennis al professorat interí

La Mesa Sectorial acorda negociar la modificació del decret de sexennis abans d’acabar l’any

Imatge d'arxiu de les lluites del professorat interí contra la rebaremació.

divendres 04 novembre 2016 17:01 h

La Mesa Sectorial d’aquest matí ha acordat iniciar la negociació de la modificació del decret de sexennis per tal de fer possible l’abonament d’aquest complement de formació al professorat interí.

Aquestes dues normatives s’havien de modificar necessàriament per a fer possible l’aplicació de la sentència guanyada per STEPV

Recordem que el projecte de pressupostos per a 2017 ha modificat la disposició addicional vint-i-huitena de la llei de pressupostos (introduïda en 2015) que impedia el cobrament dels sexennis al professorat interí.
Aquestes dues normatives s’havien de modificar necessàriament per a fer possible l’abonament dels sexennis en compliment de la sentència que STEPV va guanyar en gener passat contra el decret de sexennis.
D’aquesta manera a partir de gener de 2017, el professorat interí que cobrava els sexennis en compliment de les sentències individuals d’abans de 2015 (moment en què es va introduir la disposició addicional esmentada en la llei de pressupostos) podran continuar cobrant els sexennis amb normalitat.
Per a la resta de personal caldrà esperar a la publicació del nou decret de sexennis per tal de cobrar almenys el primer sexenni. Aquesta publicació en el DOCV no podrà fer-se efectiva fins que no s’aproven els pressupostos de 2017. La Conselleria ha garantit que el reconeixement i l’abonament de primer sexenni serà a data d’1 de gener, encara que no s’abonen efectivament fins la publicació del decret. És a dir, que si el decret es publica en febrer o març, el sexenni s’abonarà una vegada publicat el decret però amb efectes retroactius de l’1 de gener de 2017.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR