Meses de negociació

Segona reunió sobre els centres de l’ISEA

Avui dimecres 8 de juliol ha tingut lloc la segona reunió de coordinació convocada per l’ISEA seguint instruccions de la Secretària Autonòmica d’Universitats i Investigació, Carmen Beviá Baeza, per continuar parlant de les imminents proves d’accés i d’alguns aspectes de l’inici de curs 2020-21

dimecres 08 juliol 2020 15:42 h

A l’inici de la reunió s’ha tractat la necessitat de preveure una reserva de places per les possibles casuístiques d’alumnat que degut a la situació extraordinària i per qüestions relacionades amb la pandèmia no puga optar a presentar-se a les proves d’accés al juny i la possibilitat de fer reserva de plaça per setembre mantenint els mateixos drets que les persones aspirants de la convocatòria de juny.

També s’ha plantejat per part de la Secretaria Autonòmica si existia la possibilitat de realitzar aquestes proves On-Line i dades concretes de matrícula i plantilla als centres. STEPV ha recordat la necessitat que els centres traslladen a ISEA (per tant també a la Conselleria d’Educació) les seues necessitats de plantilla de cara al curs que ve, ja que com a la resta de cossos se suposa que s’ha d’atendre aquesta situació extraordinària amb mesures també extraordinàries.
Una aspecte molt concret que també s’ha tractat a la reunió és la presència/absència del pianista acompanyant a les diferents proves d’accés. El Sindicat ha recordat que ja va preguntar en mesa sectorial i als CSSL si s’havia consultat aquest aspecte amb els diferents tribunals, professorat i centres ja que és una qüestió que des de Sanitat o els Serveis de Prevenció desconeixen en relació al professorat de les diferents especialitats implicades.
En aquesta línia el que ha plantejat STEPV a la reunió en relació a tots els temes tractats és la necessitat de consultar al professorat, als centres i a les direccions les diferents mesures, modificacions o propostes abans d’implementar-les i amb els marges suficients per tindre-les en compte. D’aquesta manera s’ha acordat que tant les qüestions de la reserva de places, períodes de matricula i/o la possibilitat de fer o no proves d’accés On-Line als diferents ensenyaments seran consultades i aportades per part de l’Administració per la propera reunió.
Ja a la anterior reunió, celebrada el 1 de juliol, STEPV va plantejar que tot i que ens alegra poder tindre reunions i una interlocució fluida per tractar les qüestions de l’ISEA, el que demanem com a Sindicat és traslladar aquestes reunions al format de Mesa Sectorial amb representació de totes les parts afectades, treballar en base a documents i/o propostes prèvies i negociar de la mateixa manera que es fa amb la resta cossos a les meses corresponents.
En aquest sentit celebrem anar avançant cap a aquesta realitat ja que per la propera reunió, prevista per dimarts 14 de juliol, es preveu la presència addicional d’alguna persona de Conselleria d’Educació de qui encara ara depèn tot el personal dels Ensenyaments Artístics Superiors.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR