Universitats públiques

S’acosten les IV jornades STEPV d’universitat

Els dies 23, 24 i 25 de març a la ciutat d’Alacant

dijous 15 març 2018 16:32 h

Enguany celebrarem les IV Jornades STEPV d’universitat, obertes a tota l’afiliació i persones simpatitzants. Aquestes jornades són una bona ocasió per conviure i debatre. Per això us animem a participar-hi.

Seran el cap de setmana vinent: divendres 23 de març a la Universitat d’Alacant (c. Sant Ferran, 10) i dissabte 24 i diumenge 25 de març a l’hotel AC Alacant (av. Elx, 3).

El programa de les jornades inclou ponències sobre autonomia i govern i política universitària i també tallers diversos.

Inscripció ací.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR