Retribucions d’ensenyament concertat

El govern valencià deixa d’abonar les despeses de manteniment dels centres concertats que inclou el salari del PAS.

STEPV

dijous 03 novembre 2011 11:11 h

D’altra banda, la conselleria desmenteix a STEPV el rumor d’una nova retallada en la paga extraordinària de Nadal.

La Conselleria d’Hisenda no ha autoritzat el pagament del mòdul d’altres despeses

La Conselleria d’Hisenda no ha autoritzat el pagament del mòdul d’altres despeses, que trimestralment abona la Conselleria d’Educació als centres concertats per cobrir despeses entre altres com: la llum, telèfon, aigua, manteniment…etc. a més del salari del personal del PAS – Personal d’Administració i Serveis.
Alguns centres fa més de cinc mesos que no cobren aquest mòdul, i hi ha titulars que estan suplint aquesta mancança amb altres finançaments alternatius, però aquesta no és la solució. Des de la conselleria s’ha informat a STEPV que aquesta situació no variarà fins que no passen les eleccions del 20 de novembre. Conselleria d’Hisenda té la clau de modificar aquesta situació tan greu per als companys i companyes del PAS, ja que si no milloren les coses i -tot fa pensar que no serà possible-, la nòmina d’aquest personal es veurà afectada aquests mesos d’octubre i novembre. A més de la congelació que pateixen en el seu complement autonòmic des de 2005.
STEPV exigeix a la Conselleria d’Hisenda l’abonament d’aquesta partida pressupostada el curs passat i a la Conselleria d’Educació que complisca els acords signats en anys anteriors respecte aquest punt.
El Sindicat fa una crida generalitzada tant a les entitats titulars com als docents perquè s’afegisquen a la pressió sindical i aconseguir que Hisenda desbloquege l’impagament d’aquest mòdul.
En eixe sentit, STEPV sempre ha lluitat pel PAGAMENT DELEGAT per al PAS, una vella reivindicació de STEPV en les meses de negociació de concertada, on malauradament ha trobat l’oposició de patronals i passivitat d’altres sindicats majoritaris del sector.
D’altra banda, STEPV s’ha entrevistat amb la Conselleria d’Educació per a confirmar o desmentir el rumor sobre una nova retallada en la paga extraordinària de Nadal. Segons la conselleria, aquest rumor està infundat ja que no han donat cap ordre a la Conselleria d’Hisenda en eixe sentit i, per tant, la paga extraordinària de Nadal es manté tal com està.

3 de novembre de 2011


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR