= 0)out += unescape(l[i].replace(/^\s\s*/, '&#'));while (--j >= 0)if (el[j].getAttribute('data-eeEncEmail_oRjbWpqwKO'))el[j].innerHTML = out;/*]]>*/

" />

Professorat interí

Proposta modificació requisits i barem mèrits borses ensenyaments artístics superiors

Termini per a presentar al·legacions, esmenes, propostes… fins el 12 de desembre a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

STEPV

divendres 25 novembre 2016 10:29 h

L’ISEA ha presentat als sindicats una proposta de modificació de la Resolució de 18 de juny de 2012 (descarrega-la ací) en allò referit a les borses de treball dels ensenyaments artístics superiors.
En aquest enllaç teniu la proposta i fins el 12 de desembre podeu fer-nos arribar les vostres observacions.

Envieu les vostres observacions abans del 12 de desembre

Etiquetat com a

isea borses de treball

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR