Professorat interí

PLA PER A LA CAPACITACIÓ EN VALENCIÀ. ESTIU 2017

Entra en els enllaços per a inscriure’t a les proves i als cursos.

dijous 22 juny 2017 17:40 h

La Resolució de 5 de juny de 2017, de la Direcció General de Centres i Personal Docent de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoca el procediment d’adjudicació de destinacions amb caràcter provisional, en pràctiques i interí, per al curs 2017/2018, regula que aquest professorat interí que no acredite estar en possessió del Certificat de Capacitació de Valencià s’haurà de desactivar fins que obtinga aquesta acreditació, moment en què es podrà activar de nou en el mateix lloc que ocupava en la borsa de treball i podrà participar en els procediments que es convoquen.

Així mateix, havent finalitzat el període transitori per al professorat de religió amb destinació als centres públics d’Educació Primària i Educació Secundària dependents de la Generalitat Valenciana segons la disposició transitòria única de l’Ordre 90/2013 de 6 de novembre de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, aquest professorat haurà d’explicar també amb el requisit lingüístic de valencià a partir de l’1 de setembre de 2017.

Amb tota aquesta regulació, la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha determinat un pla per obtenir el corresponent Certificat de Capacitació de Valencià al més aviat possible, al professorat interí inscrit a les borses corresponents dels cossos de mestres, de professors d’Educació Secundària i de professors Tècnics de Formació Professional, que haja treballat durant el curs 2016-2017, així com al professorat de religió dels centres públics dependents de la Generalitat Valenciana.

Les llistes de professorat interí i professorat de religió descrit anteriorment apareixen als següents annexos:

  GRUP A: Docents interins amb C1, sense capacitació ni habilitació.
  GRUP B: Docents interins sense C1 ni capacitació ni habilitació.
  GRUP A: Docents de Religió sense Capacitació amb C1.
  GRUP B: Docents de Religió sense Capacitació i sense C1.

El pla descrit anteriorment consisteix en:

A. OBTENCIÓ DEL NIVELL C1 DE VALENCIÀ

1. PROVA

Una prova de nivell de valencià C1 que es realitzarà el dia 9 de setembre a les 9 hores del matí a la Universitat Politècnica de València. Es consideren inscrits en aquesta prova tot el professorat que apareix en els annexos.

2. CURS

Per a la realització d’aquesta prova el professorat indicat anteriorment podran realitzar un curs de nivell de coneixement de C1 de valència, els mesos de juliol i agost en la modalitat en línia. La inscripció a aquest curs s’ha de realitzar al següent enllaç fins al dia 25 de juny.

B. OBTENCIÓ DE LA CAPACITACIÓ DE VALENCIÀ

1. PROVA

Una prova per a l’obtenció del certificat de capacitació que es realitzarà el dia 30 de setembre de 2017. Es consideren inscrits en aquesta prova tots el professorat indicat anteriorment que apareix als annexos. Encara que per realitzar aquesta prova hauran d’acreditar aquesta en possessió del certificat de valencià del C1 abans del 30 de setembre de 2017.

2. CURS

  Per a la realització d’aquesta prova el professorat indicat anteriorment podran realitzar un curs de capacitació de valencià durant el mes de juliol en la modalitat en línia.
  La inscripció a aquest curs de capacitació es realitzarà entrant als enllaços de les seus següents: València, Alacant, Castelló, Elda, Oriola, Torrent, Vinaròs i Xàtiva.
  Les sol·licituds es realitzaran en una única seu.

Consulta la informació en la web de Conselleria


Comentaris

Carlos Marco Blasco

22 juny 2017 / 18:59 h

El text diu q es tracta d’un pla per obtinir la ‘Capacitació de Valencià’ el més aviat possible. Bé, però q d debò estiguen CAPACITATS. Que no se regale el titol, pq la situació del valencià és pèssima. Tant és així q amb el plurilingüísme pot ser l’estoc d mort definitiu del valencià: els estudis fets en facultats tant d Pedagogia com d Filologia d’arreu del món són concloents: quan una llengua és minoritzada i minoritaria, i hi han dos més (i més en l’ensenyament) sols hi ha una solució per a q se normalitze el seu ús i se salve: IMMERSIÓ EN VALENCIÀ. (I amb un poc d temps, molta pedagogia i concienciació del professorat i les famílies, es podria fer)  Tot lo demés és tirar els diners .


Mª Francisca Monfort Adell

22 juny 2017 / 23:42 h

Quin és l’enllaç per la inscripció del curs de nivell de coneixement C1 valencià-modalitat en línia establert per als mesos juliol i agost ? Es parla de “enllaç següent” però no hi ha cap altra indicació ni connexió adjunta.
Agrairia informació


STEPV

23 juny 2017 / 09:03 h

Efectivament, faltava un enllaç. Ja està afegit.
Gràcies per l’observació i disculpeu les molèsties


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR