Professorat interí

Novetats importants en les adjudicacions contínues i de difícil cobertura

La Comissió de Seguiment de l’Acord de Professorat Interí acorda modificacions en la normativa que regula les adjudicacions

Un moment de la reunió de la Comissió de Seguiment

dijous 16 novembre 2017 17:24 h

Després de la Mesa Sectorial d’Educació d’aquest matí ha tingut lloc una reunió de la Comissió de Seguiment de l’Acord de Professorat Interí. En la reunió s’ha tractat la modificació de la RESOLUCIÓ de 16 de febrer de 2016, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual es regulen els procediments d’adjudicació contínua de llocs de treball i de provisió de llocs de difícil cobertura en règim d’interinitat.

Aquest tema ja es va tractar en la Comissió que es va celebrar el passat 29 de setembre, en la qual es van abordar la problemàtica de les adjudicacions de difícil cobertura. STEPV va fer les aportacions següents per tal de millorar, tant l’adjudicació contínua com la de difícil cobertura i garantir que hi ha suficient professorat en les borses per cobrir totes les places:
- Que s’òbriguen les borses extraordinàries necessàries amb la planificació adient: la Conselleria ha anunciat que pròximament s’obriran les borses.
- Que en les adjudicacions contínues les adjudicacions d’ofici siguen només a la província/es marcada/es a l’aplicació telemàtica, i no a tot el país. La Conselleria ha acceptat la proposta i no s’adjudicarà ningú per una província que no tinga restringida.
- Que s’òbriga el termini d’habilitacions del cos de mestres immediatament perquè el professorat tinga més opcions per a sol·licitar places en les adjudicacions contínues: la Conselleria ha informat que s’està treballant també aquest tema.
- Que s’òbriga la possibilitat de desactivació del personal interí d’una especialitat o habilitació, en cas de tindre’n més d’una: la Conselleria ha informat que de moment no es pot fer tècnicament però no es descarta fer-ho en un futur.
- Que en les adjudicacions de difícil cobertura, es realitze només un acte presencial i no un en cada direcció territorial: la Conselleria ha decidit fer també aquestes adjudicacions telemàtiques i no presencials.

A més, la Conselleria canviarà les dates de les adjudicacions contínues i ja no seran dimecres i divendres. El procediment serà el següent:
1.- Dimarts i dijous seran les adjudicacions contínues (les vacants es publicaran el dia anterior a cada adjudicació).
2.- Les places que no s’adjudiquen en el procediment de les contínues seran adjudicades divendres en el procediment de difícil cobertura, que ara serà telemàtic.
3.- El personal interessat en optar a les places de difícil cobertura tindrà fins a les 2:00h del dia en què s’oferten les places (dijous) per a fer la inscripció i serà adjudicat divendres.
4.- El dia hàbil següent, és a dir, dilluns, el personal adjudicat per difícil cobertura haurà de presentar-se a les 9h en la direcció territorial corresponent amb la documentació requerida (capacitació en valencià, màster pedagògic si s’escau, titulació, etc.) per comprovar que compleix els requisits.
5.- En cas que no complisca els requisits no tindrà la credencial de pressa de possessió i se li adjudicarà la plaça al següent de la llista.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR