Condicions laborals

Noves instruccions sobre el professorat d’orientació en CEIP i CEE

La Conselleria ha enviat aquest matí una nova carta amb les instruccions que s’enviaran als centres sobre el professorat d’orientació

divendres 08 octubre 2021 16:31 h

La Conselleria ha enviat aquest matí una nova carta amb les instruccions que s’enviaran als centres sobre el professorat d’orientació

Consulta les instruccions al final de la notícia

Recordem que aquest professorat de secundària s’ha incorporat a aquests centres per primera vegada després de la desaparició dels SPES pel nou decret d’orientació i s’ha trobat amb horaris i situacions que no es corresponen amb les funcions per les quals estan en aquests centres.
STEPV va demanar una Mesa Sectorial urgent per tal de tractar aquesta problemàtica, que va tindre lloc el passat 28 de setembre i en la qual la Conselleria es va comprometre a enviar unes noves instruccions als centres aclarint algunes qüestions. Aquestes instruccions han arribat als sindicats perquè puguen fer al·legacions abans de ser enviada als centres.
STEPV estudiarà les noves instruccions juntament amb el professorat d’orientació i traslladarà a la Conselleria els canvis que considere oportuns en els pròxims dies.

Noves instruccions d’orientació educativa

Etiquetat com a

orientació educativa

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR