Meses de negociació

Nota de premsa unitària dels sindicats de la Mesa Sectorial d’Educació

Aquesta vesprada ha tingut lloc la Mesa Sectorial per a tractar la Resolució per la qual els instituts han d’organitzar 1r d’ESO a partir de l’1 de setembre

dilluns 29 agost 2022 18:37 h

Els cinc sindicats de la Mesa Sectorial (STEPV, ANPE, FECCOOPV, CSIF, UGT-Serveis Públics PV) han valorat que l’administració mantinga els llocs de treball i no repetisca l’adjudicació i que atenguera la petició sindical perquè el professorat que es puga veure afectat es mantinga en el centre adjudicat, impartint docència de la seua especialitat, i no s’haja de desplaçar a un altre centre, com proposava inicialment la Conselleria.

Els sindicats de la Mesa Sectorial manifesten la seua ferma voluntat perquè el curs 2022/23 comence amb la màxima normalitat

Els sindicats de la Mesa Sectorial manifesten la seua ferma voluntat perquè el curs 2022/23 comence amb la màxima normalitat possible i que els centres puguen decidir l’organització de 1r d’ESO que consideren.
Els sindicats exigeixen a la Conselleria d’Educació que atenga les peticions sindicals en futures negociacions per evitar situacions com la que s’ha produït actualment en relació als àmbits.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR