Internacional

STEs se solidaritza el sindicat de mestres turc EĞİTIM SEN

Escrit de solidaritat amb EĞİTIM SEN

STEPV

dijous 21 juliol 2016 10:22 h

Després del frustrat colp d’estat a Turquia:

Escrit de solidaritat amb EĞİTIM SEN

NI COLPS MILITARS, NI COLPS CIVILS!

Amigues i amics d’Eğitim Sen:

Sabem que hi ha hagut un intent de colp militar a Turquia que ha costat la vida a centenars de persones. No obstant això, som conscients que l’actual govern pretén eliminar els drets democràtics sota el pretext del colp.

Segons les xifres donades pel Ministeri d’Educació, les autoritats han decidit que 15.200 mestres i administratius siguen suspesos de les seues funcions. D’acord amb la informació de la premsa, han sigut cancel•lades les llicències de treball de 21.000 mestres i professors, i l’antidemocràtica Autoritat de l’Ensenyament Superior pressiona perquè renuncien als seus llocs 1.577 degans i siguen despatxats 4.000 mil acadèmics.

Cal assenyalar que exigir la renúncia dels degans amenaça principalment l’autonomia institucional de les universitats i ignora la Constitució. És inacceptable la suspensió del treball de milers de persones sense raons jurídiques concretes i fent cas omís dels principis bàsics de la llei.

Davant d’aquests fets, volem manifestar que la Confederació d’STEs-i i la Confederació Intersindical estem sempre amb Eğitim Sen en la seua lluita per una Turquia igualitària, lliure, democràtica i laica.

Amb els nostres més profunds sentiments de solidaritat i amistat.

NI COLPS MILITARS, NI COLPS CIVILS!

                                                Secretariat d’STEs-intersindical
                                                    20 de juliol de 2016

Etiquetat com a

solidaritat

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR