Arranjament escolar

L’arranjament escolar recupera unitats en totes les etapes educatives

STEPV insta a la Conselleria a baixar encara més les ràtios per a retornar al moment anterior a les retallades de 2012

dimecres 16 març 2016 14:27 h

La Conselleria d’Educació ha facilitat l’arranjament escolar per al curs 2016/17. Recordem que aquest document és la previsió de canvis en unitats d’educació infantil, primària i educació especial.

El Sindicat ha engegat una campanya informativa en els centres perquè ens facen arribar les al·legacions

Per primera vegada en quatre anys, el saldo ha resultat positiu en totes les etapes educatives, és a dir, es creen o habiliten més unitats que se suprimeixen.
La reducció de la ràtio en infantil 3 anys i la incorporació d’unitats de 2 anys en el programa experimental engegat enguany, així com la reducció de les ràtios en algunes localitats ha permés recuperar unitats per al curs que ve, com es pot comprovar en el quadre comparatiu que trobareu al final.
STEPV valora positivament aquest increment d’unitats, tot i que considera que cal continuar treballant en la reducció de ràtios en infantil i primària, per aconseguir millorar la qualitat educativa i posar fi, definitivament, a les retallades iniciades en 2012. A més a més, hem detectat que hi ha unitats que apareixen com a habilitades quan haurien d’haver estat creades, ja que pertanyen a centres que porten dos anys amb l’habilitació.
El Sindicat ha engegat una campanya informativa en els centres perquè ens facen arribar les al·legacions, en els casos de pèrdua d’unitats, el més urgentment possible ja que el termini que ha donat l’administració és fins el dia 6 d’abril per a Alacant i Castelló i el 8 d’abril per a València.
Cal recordar que els Consells Escolars de centre i els municipals s’han de reunir per a preparar les al•legacions. També les juntes de personal d’Alacant, València i Castelló poden presentar al·legacions a les Direccions Territorials.
En el quadre que enllacem ací relacionem les unitats habilitades, creades i suprimides per províncies i pel total del País Valencià i una comparativa des del curs 2012/13.
I en aquest enllaç, l’arranjament provisional

Etiquetat com a

arranjament escolar

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR