Internacional

La Campanya Mundial per l’Educació es reunirà a Johannesburg

Del 23 al 28 de febrer tindrà lloc l’Assemblea Mundial per l’Educació.

dimarts 10 febrer 2015 18:15 h

L’Assemblea Mundial que és l’òrgan de govern de la Campanya Mundial per l’Educació, tindrà lloc del 23 al 28 de febrer a Sud-àfrica i reuneix membres del moviment de la CME per reflexionar en els nostres èxits i compartir els coneixements adquirits durant el període anterior, discutir assumptes actuals i emergents en l’educació mundial i participar en la planificació estratègica compartida dels propers quatre anys. La Campanya Mundial per l’Educació és el moviment de la societat civil més gran del món que treballen per fer realitat el dret a l’educació de qualitat per a tothom.

STEPV forma part de la Campanya Mundial per l’Educació i impulsa activament les activitats acordades en l’àmbit mundial i valencià.

Podeu consultar la programació i obtindre’n més informació en la web de la Campanya.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR