Formació

Jornades d’ensenyament privat 2016-17

dilluns 14 novembre 2016 12:48 h

El passat divendres 11 de novembre es van celebrar a València, a la seu del Sindicat, les jornades previstes d’ensenyament privat corresponent al present curs 2016/17.

Aquestes jornades estaven adreçades als delegats/des d’ensenyament privat dels distints convenis que treballa el sector de privada i hi van assistir al voltant d’una trentena de persones.

Es van tractar els següents temes:

  1. Estructura interna dels òrgans i funcionament intern del Sindicat.
  2. Acció sindical. Estat de les negociacions.
  3. Informació general de Serveis Jurídics: pensions, nòmines, permisos, salut labora, etc.

Les jornades seran certificades per la Universitat de València, sota la convalidació que manté l’ESFMB amb la Universitat de València i la Conselleria d’Educació. Per a obtenir el certificar, cal contactar amb la Direcció de l’ESFMB a través del correu electrònic: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

Agraïm de bestreta l’assistència de les persones delegades que van assistir-hi, esperant de bon grat que l’assistència a unes futures jornades siguen tant profitoses com les que acabem de passar.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR