Sistemes de protecció

Informació de Conselleria sobre la vacunació

En la Mesa Sectorial d’aquest matí la Conselleria ha informat d’algunes qüestions sobre la vacunació.

STEPV

dijous 04 març 2021 12:19 h

En concret:

1.- Es realitzarà en una setmana lectiva de 15h a 20h. Es pretén que es vacunen unes 100000 persones entre docents i no docent. S’està treballant l’organització amb Sanitat, que és la que ha de determinar els llocs de vacunació i quan s’iniciaran.
2.- La Conselleria d’Educació s’encarrega de l’organització en els centres educatius i les qüestions sanitàries depenen de la Conselleria de Sanitat. Per tant, no saben encara què passarà amb les persones majors de 55 anys o amb personal amb malalties prèvies.
3.- La Conselleria prepara els llistats de les persones que s’han de vacunar i, quan hagen d’acudir a rebre la vacuna que informe al personal sanitari si té alguna malaltia prèvia o altra situació particular, a no ser que es donen instruccions prèvies que ho aclarisquen.
4.- Durant la setmana de la vacunació s’organitzaran grups per cada centre educatiu i que aniran a vacunar-se el dia i l’hora que se’ls indique.
4.- Està previst també subministrar la segona dosi. Entre 10 i 12 setmanes després. Ja informaran de com es realitzarà.
5.- La vacunació és voluntària. Tot el món dels llistats seran cridats a ser vacunats i ja cadascú decidirà si es vacuna o no.
6.- Els SPES també entren. Les direccions també han enviat els llistats del seu personal per ser vacunats.
7.- Creuaran dades perquè els treballadors i treballadores docents i no docents que treballen en diferents centres no apareguen duplicats.
STEPV ha demanat que s’informe puntualment als sindicats sobre cada qüestió que afecte la vacunació i ha sol·licitat novament una reunió pròximament que compte amb la presència de personal de la Conselleria de Sanitat que puga donar resposta als dubtes que planteja la vacuna AstraZèneca respecte a diferents col·lectius.
També ha demanat que les persones monitores d’escola matinera i extraescolars s’incorporen al llistat, que es tinga en compte la vacunació de personal amb situacions de molt de risc per malalties prèvies que ha de ser vacunada de forma aïllada, i que s’aclarisca si hi ha col·lectius que queden exclosos de la vacunació o no (malalties prèvies i quines en concret, embarassades, lactants, amb tractaments de fertilitat, etc.).
Igualment ha demanat que també s’establisca un protocol per al professorat que ara no està en actiu però que té previst incorporar-se pròximament (d’excedència, llicència, etc.) o que s’incorpore pròximament per fer substitucions.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR