Condicions laborals

Es constitueix el grup de treball per actualitzar el manual de permisos i llicències

Sindicats i Conselleria comencen a treballar per actualitzar el manual de permisos i llicències del professorat

dilluns 13 novembre 2023 12:23 h

Aquest matí, s’ha constituït un nou grup de treball entre la Conselleria i les organitzacions sindicals amb representació en la mesa sectorial, que tindrà com a objectiu principal l’actualització del manual de permisos i llicències del professorat.


L’actual manual —que encara està disponible al web de la Conselleria— estava orientat a regular i desplegar l’antic decret de permisos i llicències, és a dir, el Decret 7/2008, de 25 de gener. A hores d’ara, aquest manual (Circular 1/2015) continua aplicant-se en tot allò que no contradiga el marc normatiu autonòmic actual, el Decret 234/2022, de 30 de desembre. No obstant això, se’n generen molts dubtes per esbrinar si la informació que conté és d’aplicació i està vigent.


En aquest sentit, resulta fonamental actualitzar aquest document, ja que és l’eina principal que utilitza el conjunt de treballadors i treballadores de l’educació pública valenciana per a conéixer amb més detall les característiques dels permisos i llicències que tenen al seu abast, així com les instruccions i el procediment que han de seguir per a sol·licitar cada un d’ells.


El grup de treball es reunirà regularment al llarg del curs, amb una periodicitat quinzenal, i fins que es tracten tots els apartats del citat document. En aquestes reunions es debatran les propostes de millora aportades pels sindicats.

Etiquetat com a

permisos llicencies

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR