Condicions laborals

El grup de treball segueix revisant el Manual de Permisos i Llicències aquest 2024

Aquest matí ha tingut lloc una nova reunió entre les organitzacions sindicals i Conselleria on s’ha revisat l’apartat referent a les llicències del citat manual

dimarts 16 gener 2024 13:10 h

El Manual de Permisos i Llicències és el document que concreta i desenvolupa l’articulat del Decret 234/2022. És una ferramenta fonamental, ja que pretén homogeneïtzar els procediments entre les diferents Direccions Territorials alhora que concreta com cal demanar i amb quina documentació els permisos i llicències que pot gaudir el professorat valencià de l’educació pública no universitària.


Aquest grup de treball està reunint-se regularment des del passat trimestre i ho farà fins que desenvolupe tot l’índex del manual. A hores d’ara s’han tractat: excedències, disposicions generals, permisos, llicències retribuïdes i llicències sense retribució. La idea és tenir enllestit al llarg d’aquest curs tot el document perquè siga publicat com més prompte millor.


El Sindicat ha proposat millores procedimentals en cada una de les sessions, revisant també l’articulat amb altres normatives per tal d’introduir algunes millores als diferents apartats. Cal tindre en compte que no és una mesa de negociació i que no es poden introduir novetats que no estiguen al nostre Decret de Permisos i Llicències mentre que aquest no entre en contradicció o empitjore les condicions que marque la legislació de rang superior.


La pròxima reunió del grup de treball serà el dimarts 6 de febrer i es tractaran previsiblement les reduccions de jornada i les vacances.

Etiquetat com a

permisos llicències

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR