Es conformarà el nou secretariat nacional de privada

D’acord amb el caràcter assambleari d’STEPV, el proper mes de novembre se celebrarà a la seu de València la primera assamblea nacional de delegades i delegats per conformar el nou secretariat nacional de privada. Es tracta de configurar el principal òrgan sindical de decisió del sector d’ensenyament privat concertat arreu del País Valencià.

dijous 03 novembre 2011 13:28 h

Recordem que tant per a pertànyer al secretariat nacional de privada, com per a tindre-hi vot en la seua elecció cal ser afiliat del sindicat.

Comença el procés de constitució del secretariat nacional de privada, que dóna veu i vot als membres que en formen part

El 15 de novembre se celebrarà, a les 18 h a la seu de València, la primera assemblea nacional de delegades i delegats per conformar el nou secretariat nacional de privada. Es tracta de configurar el principal òrgan sindical de decisions del sector de l’ensenyament privat concertat al País Valencià, d’acord amb el caràcter assembleari d’STEPV.
Com bé sabeu, l’afiliació d’STEPV s’organitza entorn de l’assistència i la participació en les assemblees comarcals, intercomarcals…, i un dels màxims òrgans de decisions és aquest, el secretariat nacional de privada, que dóna veu i vot als membres que el constitueixen. Per tant, és una bona oportunitat per a participar de l’acció sindical comuna i fer arribar les nostres estratègies als centres, i donar així consistència i presència a tots els col·legis on tenim representació mitjançant les delegades i delegats.

ARA MÉS QUE MAI, FAS FALTA.

Lloc: Seu de l’STEPV-Iv, C/ Juan de Mena, 18 València.
Data: 15 de novembre de 2011, a les 18.30 h.

I recorda… l’STEPV és ta casa. “TU DECIDEIXES”.

Ànim i participa-hi!


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR